Вие сте по-, отколкото си мислите, и те се страхуват,

...
Вие сте по-, отколкото си мислите, и те се страхуват,
Коментари Харесай

Те се боят от вас защото притежавате особена сила

 Вие сте по-, в сравнение с си мислите, и те се опасяват, че ще настъпи миг, когато ще разберете това.

Може би ги плашите с пределната си почтеност, тъй като хората обичат да бъдат лъгани от изявленията на сладкодумни манипулатори, от които лъжата звучи по-привлекателно от истината. Може би вашата истина е прекомерно неприятна за тези хора, които се опасяват да учат и „ тестват “ същинския ви „ аз “ – хора, които са привикнали единствено да подлагат на критика.

Такива хора може да се усещат застрашени, тъй като вие знаете тъкмо какво желаете да постигнете. Докато в този живот те се усещат изгубени. Те могат да изпитват дотолкоз мощна нерешителност в себе си, че стартират да се отнасят враждебно към всички, които следват личния си път. Най-лошото е, че привикват да бъдат заобиколени от същите несигурни и изгубени в живота хора.

Възможно е да предизвиквате боязън у тях, тъй като не желаете да участвате в игри, в които хората са подготвени да дадат всичко за успеха, а тези, които отхвърлят да вземат участие в тях, се смятат за губещи. Всички тези хора са доста комфортни в това съревнование, по тази причина те не желаят да се върнат на стартовата линия и да стартират изначало.

Може би те се опасяват от вас, тъй като думите ви ги карат да слязат на земята. Тези хора имат вяра в основания от тях облик, който им разрешава да не помнят кои са в действителност. Думите ви може да звучат толкоз просто и познато, само че те, комплицирани в живота и в себе си, към този момент не са в положение да ги схванат и да повярват в тях.

Може би те се плашат от вниманието ви и проницателността ви. Спомняте си всичките им думи, които са изрекли в положение на яд или когато сте се почувствали уязвени. Обръщате внимание на техните очи, придвижвания на тялото, глас и жестове. Възможно е те просто да не са привикнали с това. Следователно до вас им е доста неприятно, те се усещат като че ли ги изследвате под микроскоп.

Може би предизвиквате у тях боязън, тъй като забелязвате какъв брой неловки и плахи хора са те. Те са комплицирани от това, че вие, за разлика от тях, можете да си позволите да не криете възприятията си. Всъщност те се пробват да избегнат всевъзможни неща, които ги отклоняват от нормалния им витален път. Затова, гледайки по какъв начин вървите по пътя на сърцето си, те се усещат като губещи.

Може би те се опасяват от вас, тъй като им изглеждате прекомерно самостоятелен човек. Те знаят, че елементарно можете да живеете без тях, че постоянно можете да се грижите за себе си.

Може би те се опасяват от вас, тъй като цените себе си. Защото имате задоволително мощ, в случай че е належащо, да пуснете обичания човек. Възможно е те да са толкоз застопорени на местата си, че нямат безусловно никаква визия по какъв начин да работят при нови условия.

И в случай че по някаква причина ги плашите, продължете да го вършиме. Нека те не престават да се опасяват от вашата откровеност, мощ, добрина, обич, прозорливост, вашите думи, очи, държание. Продължете да ги четете като отворена книга, до момента в който не срещнете измежду тях подобен самоуверен човек като себе си. Някой, който не се опасява от вас.

източник esotericblog

 

Свръхсилата, която има всеки един от зодиакалните знаци (и би трябвало да я употребява допустимо най-често)

 

Всеки зодиакален знак има свои особености, които го отличават от другите. Разберете с каква свръхсила са ви надарили звездите! Не е загадка, че родените под другите знаци на зодиака са…

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР