Вие сте невероятна публика, беше много хубаво. Това каза след

...
Вие сте невероятна публика, беше много хубаво. Това каза след
Коментари Харесай

Лили Иванова покори сърцата на публиката във Варна

Вие сте невероятна аудитория, беше доста хубаво . Това сподели след концерта си във Варна певицата Лили Иванова , която гостува в Летния спектакъл с тазгодишното си национално турне.

Тя и музикантите от LI Orchestra и трио LaTiDa получиха дълги овации, съпроводени с апели за още осъществявания. Певицата даде обещание на феновете си да се видят още веднъж, в случай че са удовлетворени, и получи увещание от признателните фенове.

Турнето ще премине още веднъж през Варна на 28 ноември, когато концертът е в Двореца на културата и спорта. В Летния спектакъл на Варна певицата и нейните музиканти се показаха с ново оформление на сцената с осветявано в разнообразни цветове огромно сърце , през което изпълнителите излизат пред публиката.
 Българска телеграфна агенция
Звукът и осветлението са дело на Антоан Хадад. Лили Иванова показа във Варна 14 песни, като стартира своите осъществявания с композиции от най-новия си албум " Чуй душата ми ".



В началото прозвуча запис от грамофонна плоча на " Събота вечер ", като песента бе приключена онлайн от певицата. След " Невероятно ", Лили Иванова прикани публиката да попеят дружно и извърши " Щурче ", " Детелини ", " Панаири " и " Ветрове ", на които публиката стана на крайници и пя дружно с нея, аплодирайки бурно след всяко осъществяване. " Предупреждение " също се оказа измежду обичаните на феновете и те пригласяха на певицата. 



Бисът, който сервираха музикантите, бе " Камино ", в която прозвуча " разговор " на китарите на Ангел Дюлгеров и Иван Йорданов-Чери и соло на цигуларя Орлин Цветанов. В LI Orchestra вземат участие още Огнян Енев, който свири в концерта на пиано, тромпет и саксофон, Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни).
 Българска телеграфна агенция
Голям интерес у публиката във Варна провокираха албумите на Лили Иванова, които се оферират на специфичен щанд по време на концерта, както и книгата " Лили Иванова. Моят персонален дневник " с редактор Валерия Велева.
 Българска телеграфна агенция
Изданието съдържа мисли на певицата, които тя е записвала през последните 15 години, и част от интервютата ѝ от последното десетилетие. Публикувани са и близо 270 фотоси, като за първи път са показани архивни фотографии на нейните родители, на сестра ѝ и на племенниците ѝ.
 Българска телеграфна агенция
Турнето на Лили Иванова стартира в Благоевград на 10 май. На 16 юни певицата излиза на сцената във Велико Търново, след което ще гостува в Плевен на 20 юни, в Бургас на 7 август, Созопол - 9 август, Пловдив - 12 август, Стара Загора - 17 август, Добрич - 4 септември, Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, в Русе на 20 ноември. На 15 и 16 декември ще има два поредни концерта в зала 1 на НДК. Българска телеграфна агенция е медиен сътрудник на турнето.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР