Вие г-н Радев сте не само лидер, но и военен,

...
Вие г-н Радев сте не само лидер, но и военен,
Коментари Харесай

Кулеба към Радев: Като военен разбирате, че това е пълномащабна война

Вие господин Радев сте освен водач, само че и боен, по тази причина разбирате доста добре какво се случва в Украйна. Това е пълномащабна война. Искам да ви благодаря за кардиналната позиция. Много се надявам украинските бежанци да се върнат.

С тези думи стартира обръщението си към българския президент украинския министър на външните работи Дмитро Кулеба, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Оценяваме позицията на България и че това вреди на някои ваши ползи, акцентира Кулеба и означи, че в интерес и на Украйна, и на България е регионът на Черно море да бъде регион на разцвет.

Затова би трябвало да продължим със глобите, сподели Кулеба.

Ние сме измежду първите три страни по туризъм. Тези числа щяха да се развиват нагоре, в случай че не беше войната на Русия, добави украинският външен министър.

Много съм ви признателен за ясната позиция за евроинтеграцията на Украйна. Ясната позиция на България е доста значима. Извършителите на закононарушения би трябвало да бъдат осъдени, съобщи Кулеба.

Той акцентира, че украинците и българите имат доста по-големи учредения да се считат за братя.

Днес дойдох с българина Антон Кисе, което значи, че ние се отнасяме еднообразно към всички нации, които живеят в Украйна, сподели още украинският първи посланик. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР