Видяхме една предизборна кампания, която като цяло беше доминирана от

...
Видяхме една предизборна кампания, която като цяло беше доминирана от
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Постната местна политика ще продължи да бъде тенденция в България

Видяхме една предизборна акция, която като цяло беше доминирана от нежеланието на главните претенденти да организират смислена политическа акция, да бягат от диспути, с цел да не скапват поддръжката за себе си. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " политологът Христо Панчугов.

По думите му всичко това се случи, за да не се водят политически диалози за визията и развиването на дадена община. От това страда, несъмнено, и самата акция, само че и българските жители, които са безусловно неспособни отвън към този момент съществуващите им настройки да изберат за кой претендент биха могли да гласоподават. Това евентуално ще се отрази на изборната интензивност и от там надлежно на вероятностите за ръководство ", изясни политологът.

Според него постната локална политика ще продължи да бъде наклонност в България: " За страдание. Видяхме и един избор на съмнение, който се опита да се качи на националните настройки, с цел да извади акцията на няколко субекта в разнообразни български градове. И в действителност, това евентуално ще ускори настроенията в българските жители, за които присъединяване в политиката е безсмислено упражнение ", добави Христо Панчугов.

Целият диалог с политолога може да чуете в прикачения аудиофайл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР