Видинският окръжен съд постанови 25 години затвор за трийсетгодишния Николай

...
Видинският окръжен съд постанови 25 години затвор за трийсетгодишния Николай
Коментари Харесай

25-години зад решетките за мъжа, пребил до смърт 3-годишно дете

Видинският областен съд постанови 25 години затвор за трийсетгодишния Николай Шанков, упрекнат в убийството на тригодишно момиченце.

Присъдата ще се извършва при първичен непоколебим режим. Съдът призна и част от гражданския иск на майката на убитото дете - Димитрана Викториева, в размер на 80 000 лв.. Присъдата може да бъде обжалвана в седемдневен период пред Софийския апелативен съд.

Обвиняемият Николай Шанков се призна за отговорен за убийството в днешното съвещание на Окръжния съд във Видин и изиска делото да се гледа по съкратената процедура, без събиране на доказателства, съобщи Българска телеграфна агенция. Той е упрекнат за съзнателно породена гибел на тригодишно момиченце, откакто е удрял детето с железна тръба по тялото и главата. Престъплението е осъществено на 7 май т.г. в сграда към кравеферма във видинското село Слана бара.

Обвиняемият пребил до гибел детето, тъй като се разплакало. Мъжът е от Белоградчик, престъпно проявен и осъждан, живеел на брачен начала с майката на детето в селото. Месец преди този момент излязъл от пандиза, където излежал присъда за кражба и бил в изпитателен период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР