Видинският административен съд работи вече в новата си сграда. От

...
Видинският административен съд работи вече в новата си сграда. От
Коментари Харесай

Видинският административен съд работи вече в нова сграда

Видинският административен съд работи към този момент в новата си постройка. От 5 февруари той е с административен адрес - Видин, ул. "Цар Симеон Велики " 3, оповестиха от правосъдната институция. Съдът работи всеки ден от понеделник до петък, с работно време от 08.30 ч. до 17.30 часа без спиране.

До няколко дни ще бъдат налични и новите телефонни номера на Административния съд във Видин, които в допълнение ще бъдат оповестени на интернет страницата на съда в раздел контакти, оповестиха още от пресцентъра на институцията.

До момента Административният съд ползваше няколко стаи в Съдебната палата на регионалния град, а неналичието на задоволително място беше проблем, който нееднократно бе коментиран на годишните отчетни конференции.

За нов дом на Административния съд беше избрана постройката на някогашната "Балканбанк ", намираща се против паркинга на Община Видин. През 2014 година бе оповестена социална поръчка за ремонт на постройката на стойност 2 млн. лева, обезпечени от Министерството на правораздаването.

Четири години по-късно Административният съд влиза в новата си постройка, която е налична за всички и дава отговор на европейските условия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР