Видин. Винаги съм гласувала за Видин. Днес го направих отново.

...
Видин. Винаги съм гласувала за Видин. Днес го направих отново.
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ-СДС: Гласувах за Видин

Видин. „ Винаги съм гласувала „ за ” Видин. Днес го направих още веднъж ”. Това съобщи пред публицисти лидерът от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова, която даде своя избор в 49-та СИК, Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Видин . „ Гласувах за децата ни, за всеки един от нас, по тази причина какво можем да създадем за нашия роден край. Гласувах за една спокойна и обединена България, в която хората приказват между тях, почитат особеното мнение и съблюдават законите на страната ”, сподели госпожа Кирова.

По думите ѝ гласоподавателите имат правото да изискват и би трябвало да чакат от своите четирима новоизбрани народни представители от Видинско това, което са им сложили като задача. „ Ако бъда определена за депутат чакам от останалите си сътрудници в Народно събрание от Видинско да работят за града и района, да запазят обичта и уважението си към тези дребни обитаеми места, които са в неприятно икономическо положение. В тях също живеят хора – умни и интелигентни ”, разясни Росица Кирова.

Водачът на обединението във Видин изрази вяра, че след вота ще бъде формирано постоянно държавно управление. „ Страната ни е в тежка икономическа, здравна и политическа рецесия. Време е да израснем, би трябвало ни нравствен лидер. Някой, който да сплоти българите и да каже на народните представители – тук сте, с цел да работите за своите гласоподаватели и за българските жители, а не да се делите или изпълнявате някакви свои персонални ползи. Затова се надявам да изберем заслужен президент ”, сподели още Росица Кирова.
Тя добави, че машинното гласоподаване затруднява част от гласоподавателите, забавя процеса, лимитира правото им на избор, а от време на време даже и нарушава тайната на вота.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР