Видин. На граничния пункт „Калафат“ на българо-румънската граница полицейски служители

...
Видин. На граничния пункт „Калафат“ на българо-румънската граница полицейски служители
Коментари Харесай

На „Калафат“ конфискуваха над шест килограма хероин, пренасян от двама българи

Видин. На граничния пункт „ Калафат “ на българо-румънската граница полицейски чиновници на двете страни са конфискували 6,2 кг хероин, пренасян в автомобил от двама жители на страната ни, предава локалният портал Stiripesurse.ro, като се базира на осведомителната организация Agerpress.
Съгласно публикуваната информация, двамата българи на възраст 24 година и 26 година са създали опит да влязат в Румъния с автомобил, регистриран в България. При осъществяване на инспекция служителите на реда са разкрили тайник в страничните елементи на задната седалка, в който са били скрити 12 пакета, всеки с тегло от към 500 грама. В тях е имало кафяво вещество, което се счита, че е хероин.
„ Граничните служители на реда са осуетили пътуването на двете лица и съгласно румънско-българския протокол за общ надзор при прекосяване на границата те са били признати от българските управляващи, с цел да продължат следствието и да открият цялата незаконна активност или нужните законови ограничения, които би трябвало да бъдат подхванати ", се споделя в публикуваното известие.
След следствие от страна на българските управляващи е открито, че преместването вещество с общо количество 6 203 грама, е хероин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР