Видин. Кандидатите за народни представители от листа с номер 5

...
Видин. Кандидатите за народни представители от листа с номер 5
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ-СДС: Поемаме ясни и конкретни ангажименти към Северозападния регион

Видин. Кандидатите за народни представители от листа с номер 5 във Видин бяха посетители на Кула, където се организира обичайния фестивал „ Кулско мяшано ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ - Видин . Преди това лидерът от гражданската квота на обединението Росица Кирова се срещна с жителите на село Тополовец.

„ Ще направя всичко допустимо уговорките, които поемам към района, да бъдат изпълнени. Те са ясни и съответни - дотъкмяване строителството на пътя Видин - Ботевград и продължение на процедурите за тунел под Петрохан ”, уточни Росица Кирова, която беше в граничното градче дружно с сътрудниците си претенденти за депутати Силвия Евдокимова, Кристина Георгиева и Лъчезар Попиванов.

Кирова изрази възмущението си от дейностите на служебното държавно управление във връзка с рехабилитацията на пътя Видин-Кула. „ За пътя има подписан контракт за 12 млн. лв., само че държавното управление спря средствата и остави единствено 1 млн. лв. на фирмата-изпълнител. Така парите ще стигнат единствено за изкърпване на дупките по трасето ”, сподели госпожа Кирова.

Развитие на инфраструктурата и обезпечаване на работни места – това са единствено част от акцентите в програмата на претендентите с номер 5 в бюлетината, които подариха на жителите на община Кула зрелище на Общинския трагичен спектакъл „ Вида ” – комедийното шоу „ Извънредно състояние ”.

Преди гостуването си в Кула, лидерът от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС се срещна и разговоря с жителите на село Тополовец. Местните хора показаха неволите си от неприятното положение на пътя и обраслата растителност по трасето, която основава предпоставки за пътни произшествия. Росица Кирова пое ангажимент да спомага за решение на казуса.

„ Надяваме се хората да излязат и да гласоподават. Изборът този път би трябвало да бъде за персони и за реализирани резултати, а не на база на страстта ”, добави Росица Кирова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР