Видеозапис на пътнически самолет, кацащ на главното летище на Израел

...
Видеозапис на пътнически самолет, кацащ на главното летище на Израел
Коментари Харесай

Самолет каца в Тел Авив по време на ракетна атака, кадрите станаха вирусни

Видеозапис на пътнически аероплан, кацащ на основното летище на Израел покрай Тел Авив на фона на натоварен ракетен обстрел от Газа по града, стана вирусен в обществените медии.

Израелската телевизия излъчи видеозапис на самолета, който се доближава до летище " Бен Гурион " в петък вечерта, до момента в който мощната система за противовъздушна защита на страната " Железен купол " смъква ракети от нощното небе. Видеозаписи на ракетите, които се отклоняват над Тел Авив, до момента в който самолетът каца, бяха необятно публикувани в обществените медии. Не е ясно дали самолетът е бил в сериозна заплаха.

Повечето интернационалните самолетни компании анулираха полети до Израел заради опасения за сигурността след началото на войната в Газа на 7 октомври. Хиляди ракети бяха изстреляни от бойци на Хамас против Израел през последните два месеца, в това число по посока на летището.

Но израелската самолетна компания El Al продължава да прави постоянни полети от и до Тел Авив. El Al беше първата самолетна компания, оборудвала гражданските си пътнически самолети със система за противоракетна защита преди две десетилетия, пишат Agerpres и Digi24.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР