Видеообръщение на украинския президент Володимир Зеленски в сряда беше излъчено

...
Видеообръщение на украинския президент Володимир Зеленски в сряда беше излъчено
Коментари Харесай

Руски телевизии излъчват обръщение на Зеленски

Видеообръщение на украинския президент Володимир Зеленски в сряда беше излъчено по малкия екран в Белгородска област на Русия, както и в Краснодарския край, анексирания Крим и Севастопол. Това оповестява Радио " Свобода " на съветски език, позовавайки се местни канали в Телеграм. Според очевидци речта на Зеленски се е появила на екраните вместо нормалната стратегия на съветските телевизионни канали като СТС и ТНТ.

Съдейки по видеозаписите, нормалното президентско послание е излъчено на украински без превод на съветски. Сигналът от време на време е изчезвал и се е възстановявал.

Олег Крючков, консултант на ръководителя на Крим по осведомителната политика, изясни появяването на украинския президент в ефир с хакване, осъществено с поддръжката на Съединените щати.

„ Още при започване на специфичната интервенция американците предоставиха на украинските специфични служби достъп до всички програмни кодове на най-популярните разпространители, посредством които телевизионните канали излъчват в интернет. Кабелните оператори постоянно вземат сигнал от мрежата. Когато стане неприятно на фронта, украинците прекъсват предаването в интернет ", се споделя в коментара на Крючков, представен от съветския интернет портал РБК. Белгородските управляващи оповестиха за неразрешена замяна на сигнала от спътника.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР