Пролетта е време за любов, а защо не и за

...
Пролетта е време за любов, а защо не и за
Коментари Харесай

Женски номера: Как да привлечете интереса на мъжа, когото харесвате?

Пролетта е време за обич, а за какво не и за флирт?
Ако в последно време не можете да си намерите място и има човек във вашето обграждане, който доста харесвате, сигурно бихте желали това да е взаимно. Ето за какво в идващите редове ще ви споделим няколко трика по какъв начин да привлечете вниманието му и да го накарате да направи първата крачка. И по този начин:

Включете го в диалога
Следващия път, когато разговаряте с вашия евентуален сътрудник, споменете, че ви харесва, когато човек прави първия ход и е предприемчив. Това несъмнено, може да е в подтекста на диалог, обвързван с радикално друга тематика. Ако сте самостоятелни и стимулирани, не приемайте това безусловно като сигнал за операция. Ценете някои сантиментални обичаи като това мъжът да направи първата крачка – имайте поради, че може и даже и да не му е хрумвало.

Погледнете го
Е, сигурно тук не става въпрос за какъвто и да е взор, а за един малко по-специален подобен. Осъществете зрителен контакт с индивида, който харесвате, задръжте погледа си, по-късно се усмихнете, погледнете встрани, а по-късно бързо обратно. Запомнете, че този жест би трябвало да наподобява естествено. Ако сходно кокетничене не ви е познато, първо го изпробвайте в огледалото. Прокарайте ръце през косата си или си поиграйте с накита на врата си. Това ще притегли вниманието към ключицата, врата и т. н. Тези дребни флирт трикове са гениални.

Посейте концепцията за евентуална среща
Чудесен метод да насърчите човек да ви предложения на среща е като му дадете концепция. Може би той желае да прекара малко повече време с вас, само че не знае къде да ви заведе или какво да прави. Следващия път, когато разговаряте, „ инцидентно “ му разкажете за необикновен ресторант, който постоянно сте желали да посетите; за най-новия филм по кината или пък за това по какъв начин не сте ходили да вземем за пример на боулинг от години. Така той естествено може да продължи тематиката, споделяйки: „ Е, значи би трябвало да отидем този уикенд. “

Спрете да давате смесени сигнали
Може и да не знаете, че давате смесени сигнали, само че е прекомерно евентуално да сте го създали. Може би подсъзнателно не желаете той да знае, че се интересувате доста от него, тъй че държанието ви може да е малко „ ту горещо, ту студено “, без да го осъзнавате. Запомнете – би трябвало да действате заинтересувано и да не се възпирате от това.

Не се опитвайте да го накарате да ревнува
Това може и да ви наподобява като добра концепция, тъй като в случай че той ревнува, това може би значи, че ви харесва. Но той може да не вижда нещата по този метод. Ако говорите за други момчета или даже флиртувате с други пред него, той може да си намерения, че вие се интересувате от тях, а не от него. Така че, просто бъдете себе си и не играйте дребни игри като да се пробвате да го накарате да ревнува.

Планирайте „ инцидентни “ срещи
Помислете какво харесва и какво не харесва и къде прекарва времето си. Без да прекалявате, пробвайте се да организирате среща, която наподобява като инцидентно съвпадане. Покажете интерес към нещата, от които той се интересува и той може да забележи това. Например в случай че знаете, че той обича да катери скали, планирайте подготовка в локалната зала за катерене във време, когато е евентуално и той да е там. Може даже да му кажете, че ви е за първи път и да видите дали може да ви помогне да започнете. Това може да ви даде опция да флиртувате, като в същото време ви приканва към инцидентен физически контакт.

Бъдете другарски настроени, когато той има неприятни дни
Помогнете му да ви опознае по-добре, като се визиите като човек, който го е грижа за него. Бъдете рамото, на което той се опира, когато има потребност. Така доста скоро ще бъдете индивидът, за който той мисли, че постоянно го прави благополучен. Отделете време, с цел да се вместите в неговия график, като несъмнено, може да се наложи да пожертвате известно време. Запомнете, че вслушването в неговите проблеми е основно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР