Видеоклип на руска инструкторка по танци на пилон, която пътувала

...
Видеоклип на руска инструкторка по танци на пилон, която пътувала
Коментари Харесай

„Неблагодарна“ стриптийзьорка, оцеляла от екшъна със самолета край Москва, получи смъртни клетви ВИДЕО

Видеоклип на съветска инструкторка по танци на стълб, която пътувала в злощастния Еърбъс 321, приземил се по стомах в царевична равнища край Москва, разбуни обществените мрежи. 24-годишната Алла Горковенко си навлече гнева на потребителите, някои от които ѝ „ пожелаха “ да почине.

Алла пътувала със самолета на Уралските авиолинии към Крим, когато птица се врязала в мотора и провокирала повреда. Благодарение на самоотвержените старания на водачите Дамир Юсупов и Георгий Мурзин , самолетът се приземи в полето без никой да загине.



Алла, която се подвизава като стриптийз инструкторка под името Алла Летящата, снима видео от перипетиите си в царевичната равнища дружно със своята другарка Даря Калгина.



„ Разбихме се, ма*ка му. Със скапаните Уралски авиолинии. Сега сме в някаква проклета царевична равнища. Това е ши*ано “, оплаква се червенокосата танцьорка.



„ Вижте, покрити сме с тиня, тъкмо когато резервирахме пътешестване до Крим “, жалва се още тя.



Мнозина в обществените мрежи я жигосаха като „ неблагодарна “. Те акцентират и че тя не обелва и дума за геройството на водачите. „ Да кажа, че съм късметлийка, е нищо. Благодаря ти, Господи, ти в действителност ме избави “, споделя вместо това тя.



По адрес на танцьорката са изсипани куп обиди. Някои даже я проклинат да почине в страдания. По-късно тя изтри поста си в Инстаграм.



Девойката твърди, че постът ѝ в действителност е бил подигравателен и недоволствата ѝ от мръсотията са самоирония в напрегнатата обстановка.




Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР