Видеокамера заснема как вентрилоквистка зловеща кукла се движи сама …

...
Видеокамера заснема как вентрилоквистка зловеща кукла се движи сама …
Коментари Харесай

Видеокамера заснема как вентрилоквистка зловеща кукла се движи сама

Видеокамера снима по какъв начин вентрилоквистка злокобна кукла се движи сама … Специални кукли с преносими очи и уста, които вентрилоквистите употребяват в своите осъществявания, са били доста известни доникъде на ХХ век, изключително в Съединени американски щати. Нещо повече, тези кукли постоянно изглеждали страховито и заради тази причина, постоянно се появяват във филми на ужасите.



Куклата, за която ще ви разкажем, се назовава Мистър Фриц. Направена е от пандизчии във фашисткия концентрационен лагер за военнопленници Stalag II-B. След войната, куклата се озовава в Съединени американски щати и е изложена в антикварен магазин в Мъртъл Бийч. Там е стояла в продължение на доста години. Един ден, 48-годишният британец Майкъл Даймънд я купува. По това време, от куклата е останала само главата, като останалата част от тялото й било изцяло неизползваема. Даймънд държал куклата в стъклена кутия, в „ колекционерската “ си стая, изпълнена с редки любопитни неща от цялостен ​​свят. През септември 2019 г., Даймънд вижда, че една заран, вратата на кутията на куклата е отворена. Той го затворил, само че на идната заран вратата още веднъж била отворена. Въпреки, че вратата не се заключва, бравата й била надеждна. Даймънд взема решение да сложи камера за видеонаблюдение пред куклата. Така, на 19 октомври, камерата снима заплашителен миг (ще го гледате по-долу). Очите на куклата се отварят по-широко, след което се отваря и вратата.



След известно време, куклата затваря очи, отваря уста, като че ли се пробва да каже нещо, а вратата на кутията й се отваря още по-широко. Същият миг е сниман и на идващия ден – 20 октомври. Гледайте видеото.
Четете още: Родители споделят за най-страшните думи на децата си Според Даймънд, той е получил „ необичайно чувство в стомаха “, което е „ мъчно да се опише “ от видяното, само че е сигурен, че не е изпитал боязън от Мистър Фриц. Освен него, в къщата живеят брачната половинка му Сали и две от децата им, младежи. Те в действителност не харесват това видео, само че Даймънд не желае да се раздели със страховитата кукла. В същото време, той споделя, че не е намерил разумно пояснение на случилото се с куклата. Според него, в куклата може да се е вселил дух …



Но, за всеки случай, мъжът е затворил кутията с куклата с дебела верига и добра брава. След това, вратите на кутията не са се отваряли.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР