Видео, разпространено в социалните мрежи, показва шокиращия момент, в който

...
Видео, разпространено в социалните мрежи, показва шокиращия момент, в който
Коментари Харесай

Шокиращи кадри: Пиян пътник нападна стюард, закопчаха го с белезници

В идео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира шокиращия миг, в който пасажер удря с глава стюард по време на полет от Дубай.

Съобщава се, че мъжът е бил пийнал, когато е почнал да буйства в секцията за бизнес класа на самолета на известна самолетна компания. 

Полетът бил от ОАЕ до Исламабад, Пакистан, в неделя вечер. 

Екипажът на борда на полет EK614 се опитал да удържи буйния пасажер. Но видеото демонстрира по какъв начин той удря с глава един от мъжете от екипажа, преди да бъде притиснат и арестуван. 

След това стюардеса се доближила с чифт черни белезници, които се съхранявали на борда за справяне с непокорни пасажери. 

Твърди се, че мъжът е бил прикрепен към седалката, до момента в който Boeing 777 не се приземил към 1:20 ч. локално време. След това пакистанската летищна полиция се качила на борда, с цел да го арестува. 



Пътници декларирали, че са били " ужасени " от буйството и избягвали да минават около пасажера от боязън, че може да ги нападне. 

" Пияният човек беше извънредно нападателен. Екипажът на самолета го задържа и му постави белезници, само че мисля, че пакистанските управляващи го пуснаха, защото имаше връзки " , споделя един от пасажерите.  

Алкохолът е неразрешен в Пакистан за мюсюлманите, което кара мнозина от тях да се напиват, когато посещават по-либералните прилежащи страни. 

ОАЕ са относително строга ислямска страна, само че през последните години станаха по-толерантни към използването на алкохол на фона на възхода си като туристическа дестинация и авиационен център. 

Напитки се оферират в залата за заминаващи на интернационалното летище в Дубай, както и в питейни заведения в целия град. 

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР