Видео, придружено от твърдения за насилие от охранители, бе публикувано

...
Видео, придружено от твърдения за насилие от охранители, бе публикувано
Коментари Харесай

Насилие от охранители пред дискотека в Слънчака ВИДЕО

Видео, съпроводено от изказвания за принуждение от охранители, бе оповестено в обществената мрежа Фейсбук и провокира взрив от мнения.

Твърди се, че мъжете в униформи на охранителна компания са упражнили принуждение върху жена пред дискотека в Слънчев бряг.

Вижда се, че дамата е просната по очи на земята, като ръцете й са вързани зад тила, а чиновник на охранителната компания стъпва с крайник върху нея. Мъж удря пестник на дамата, а тя стартира да крещи. На земята е прострян и мъж. 

На фрагментите се вижда още, че мъжът се ускорява към дамата, само че бива изблъскан от охранителите.

Твърди се, че грозната обстановка се разиграва пред дискотека " Габана " в курортния комплекс. По първична информация видеото е заснето на 08.07.2023 година в 04:30 ч. сутринта.

Стефан Иванов, който е споделил видеото в мрежата, твърди, че върху дамата е нанесен побой заради повода, че се е държала надменно в нощното заведение и е плюела по клиентите.

" Искам да изясня доста значимо нещо - аз не пазя дамата в нещата, които е правила в дискотеката, а я пазя поради това, че са ѝ поставили белезници и меко казано са я удряли и ритали в лицето! Не считам, че охранителите имат законово право да бият клиенти, тъй като просто дамата е плюела! ", написа Стефан Иванов.

Авторът на поста отбелязва, че от охранителната компания са го блокирали в обществените мрежи.

" Охранителната компания ме блокира от всички платформи. Това приказва още повече, че бягат от отговорност и не желаят да поемат отговорност за дейностите на чиновниците им! ", написа Стефан.

Публикацията в мрежата събра доста мнения, като огромна част от потребителите означават, че насилието по отношение на дамата не е целесъобразно, даже и да си е разрешила да плюе по клиентите в нощното заведение.

" Гледам клипа и трептя. Това, в случай че се беше случило пред мен, да ритат момичето в главата, сигурно нямаше да подмина или да виждам, пък камоли да беше моята другарка или сестра… не ми се мисли. Охранителите ги разбирам, тъй като по тези места вървят всевъзможни наркомани, само че каквото и да е - не е това метода! ", написа в мненията Даниел Д.

Представители на нощния клуб, както и охранителната компания към момента не са коментирали случилото се.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР