Глутница бездомни кучета тероризират квартал Мусагеница в София. Жители на

...
Глутница бездомни кучета тероризират квартал Мусагеница в София. Жители на
Коментари Харесай

Кучета тероризират Мусагеница, вижте какво причиниха на автомобил СНИМКИ

Глутница бездомни кучета тероризират квартал " Мусагеница " в София. Жители на квартала упорстват Столична община да предприеме незабавни ограничения, преди някой да пострада.

Зорница Златкова написа в обществената мрежа Фейсбук, че е стана очевидец на това по какъв начин кучета са раздрали котка - това се е случило пред блок 101.

" Към 23:00 ч., за жалост от 7-ми етаж, гледах и виках по нова глутница, появила се в квартала, която за 15 секунди съумя да раздра един бухнал котарак. Понеже беше мрачно и отдалече, не съумях да фотографирам глутницата. Искам да помоля да се оглеждате и в случай че ги забележите - да се пазите и единствено в случай че ви е допустимо, да ги снимате, с цел да подадем сигнал. Не знам дали са нападателни към хора, само че след видяното нощес е допустимо и да са и не ми се чака да е човек на мястото на котарака. Едното куче беше огромно, повече бяло по главата с черно и къса четина ", показва дамата.

Кучетата освен са раздрали котка, само че и са нанесли съществени вреди по автомобил. Това научаваме от друга обявата в обществената мрежа.

Ивайло Славчев разгласява фотоси, които демонстрират вредите, нанесени по автомобила му. На тях се вижда, че има следи от зъби и нокти по возилото.

" Снимките, които отпущам на Вашето внимание са на персоналния ми автомобил, който вярвате или не, е станал жертва на по този начин наречената глутница от бездомни кучета в хубавия ни квартал. Котките от околните " котешки жилища " намират избавление под колата ми, до момента в който кръвожадните кучета се мъчат да ги извадят и в старанието си хапят където могат. След леко занимателния пролог, желая да кажа, че ще сезирам всеки един орган, за който се сетя. Днес е моята кола, а на следващия ден, пази Боже, може да е детска количка! Моля Ви за подпомагане по този проблем. Много обичам животинките, само че въпреки всичко градските квартали са предпочитано за хората! Баща съм на момченце на 3 месеца, което разхождам всеки ден ", написа мъжът.

Потърпевшият е подал сигнал към екипите на Оперативна програма " Екоравновесие ". Оттам дали обещание, че  ще създадат дневен и вечерен оглед в квартала.

" Дано общината си свърши работата преди някой " угрижен " жител да се самосезира и да стартира да оставя по улиците храна с отрова ", написа Венцислав Донев в мненията под обявата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР