Видео на бразилския режисьор на документални филми Ернесто Галиото, заснето

...
Видео на бразилския режисьор на документални филми Ернесто Галиото, заснето
Коментари Харесай

ВИДЕО, заснето на iPhone, изпуснат от самолет, шашна мрежата

Видео на бразилския режисьор на документални филми Ернесто Галиото, снимано с iPhone, който пада от аероплан, се появи в мрежата.

Според бразилския портал Globo режисьорът изпуснал смарт телефона си по време на фотоси във въздуха. IPhone паднал от ръцете му и от самолета заради мощния вятър. Галиото обаче решил да ревизира местоположението на телефона си, употребявайки функционалността на Apple Find My и го намерил на плажа... съвсем незасегнат. Телефонът бил единствено с напукано защитно фолио на екрана.

В резултат на това документалистът даже съумял да откри видеото, което смарт телефонът съумял да снима по време на рухването. Телефонът снимал целия развой на рухване от 300-метрова височина, което толкоз изненадало режисьора, че той решил да разгласява видеото в интернет. Можете да се види, че iPhone е снимал доста бързото приземяване с дълготрайност към 10 секунди и по-късно каца с лицето надолу.

Галиото също се зарадвал, че не е имало никой на мястото, където смарт телефонът е паднал. „ Като се има поради височината, от която лети телефонът, би било същинска покруса “, сподели режисьорът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР