Video Compressor е програма за компресиране на видео файлове с

...
Video Compressor е програма за компресиране на видео файлове с
Коментари Харесай

Video Compressor 2023

Video Compressor е стратегия за компресиране на видео файлове с MPEG4 (MP4), FLV, 3GP, AVI и други известни видео формати, която съгласно нейните създатели компресира видеото без загуба на качество . Video Compressor, известна по-рано като Advanced Video Compressor, компресира видеото благодарение на най-съвременните и напредничави логаритми за компресиране на цифрово видео.

Video Compressor е доста подобаваща за конвертиране на видео за разнообразни мобилни устройства. Компресията на видео файловете е комфортна за потребление при качването на клипове в YouTube или други сходни онлайн-услуги. Video Compressor освен компресира файловете, а има и функционалности за увеличение яркостта на по-тъмните фрагменти, за възстановяване на контраста, цветовата гама, звука и други.

Основни благоприятни условия на Video Compressor: употребяват се най-съвременните логаритми за компресия, поддържат се над 100 видео и аудио кодеци, както и над 20 формата за декодиране на видео; допустима е лична конфигурация на битрейта на аудиото и видеото; смяна размера на фрагментите, основаване на потребителски профили, пакетен режим. Лиценз: Платен (Shareware) .

Изтегли: (10.3 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР