Входът и изходът на казанлъшкото село Бузовград са блокирани и

...
Входът и изходът на казанлъшкото село Бузовград са блокирани и
Коментари Харесай

Заради убитото от пиян и дрогиран шофьор дете: Протестиращи блокираха село Бузовград

Входът и изходът на казанлъшкото село Бузовград са блокирани и достъп до обитаемото място няма , оповестяват очевидци.  Подстъпите към селището са затворени от протестиращи поданици, които пети ден недоволстват поради нещастието, при която почина 14-годишният Иван Седмаков, заяви. 

Припомняме, че детето бе блъснато от пийнал и дрогиран водач , а през вчерашния ден загуби борбата за живота. 

Бузовградчани и през днешния ден минават в знак на митинг върху несъществуващата пешеходна пътека в центъра на селото им. 

С тази си акция те упорстват пред управляващите за слагането на маркировка, осветяване, видеонаблюдение и „ легнали служители на реда “ като ограничения против войната по пътищата.

Хората проведоха брожението си в обществените мрежи и се заканиха, че няма да спрат ежедневните си митинги, до момента в който не се подхващат дейности по реализирането на настояванията им.

Ден след злощастния 11 ноември те стартираха непринудено акцията за сигурност на пътя, протестирайки спокойно на селския площад, като се изключи вчерашния ден, когато отдадоха респект на трагично починалото момче с всеобщо бдение
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР