Вголемите градове често можете да видите множество облаци в небето

...
Вголемите градове често можете да видите множество облаци в небето
Коментари Харесай

От контролиране на ума до убийства: Каква е целта на конспирацията Кемтрейлс

Вголемите градове постоянно можете да видите голям брой облаци в небето под формата на линии, които пресичат хоризонта. Но какви са тези дребни бели следи в небето?

Тези облаци се употребяват в поддръжка на теорията на конспирацията за химическите самолетни линии, известни още като кемтрейлс. Смята се, че това са отровни облаци, които се употребяват, за да упояват хората , написа The Daily Digest.

Пред лицето на изменението на климата и неналичието на превалявания на доста места по света, теорията за кемтрейлс беше обновена с нов мотив. Някои теоретици на конспирацията споделят, че не вали, тъй като самолетите предотвратяват дъжда и предизвикват суша , и това е явно в небето, цялостно с инверсионни следи.

В реалност теорията за кемтрейлс, както всички теории на конспирацията, се актуализира непрекъснато според от настоящата обстановка.

Всичко стартира през 90-те години на предишния век. Хората се страхували, че кемтрейлс размътват мозъка, а опасенията им се превърнали в дискурс срещу имунизирането - някои вярвали, че тези облаци пробват да имунизират хората от въздуха .

Сега има хора, които настояват, че кемтрейлс са доказателство, че някой манипулира времето.

Обяснението за инверсионните следи, които се виждат в небето, е просто и учените не престават да го повтарят: това е пара, изпускана от търговски самолети (или други самолети), която кондензира и се трансформира в ледени кристали, които висят в небето. Така че не е тайнственост.

Теоретиците на конспирацията са уверени, че тези следи в небето се употребяват, за да убият хората или да се управлява популацията на света .

Започвайки от тази причина, се отваря необятна гама от вярвания с разнообразни хипотези сред мистичното, апокалиптичното и неуместното. Но както всички страхове  теорията за кемтрейлс има известна действителност в своя генезис . Всъщност през 20-ти век е имало опити, при които популацията е било пръскано с евентуално токсични детайли.

Според " Индипендънт ", който цитира държавен отчет, е имало армейски проби сред 1955 и 1963 година, при които цинков кадмиев сулфид е бил изтърван на южното и западното крайбрежие на Англия.

Друг опит, извършен в Сан Франциско през 1950 година, също е необятно представен. Както се оповестява в публикация в списание Smithsonian, транспортен съд на военноморските сили " пръска въздушно бактерията Serratia marcescens в продължение на шест дни на към две благи от северното крайбрежие на Калифорния. " След това разпространяването на бактерията е било оценено, с цел да се види по какъв начин би изглеждала една биологична офанзива.

Експерименти като тези подхранват тайни мечти, само че действителността е, че в случай че някой правеше нещо в небето, сигурно щеше да се опита да не притегля толкоз доста внимание към дейностите си.

В реалност съвсем всички теории на конспирацията имат за цел да оспорят научния дискурс. Науката според теоретиците на конспирацията е неестествен роман, цялостен с неистини, конструиран от огромните корпорации или секрети общества, които ръководят света.

Вярата в кемтрейлс има доста общо с религията, както и вярата в плоската Земя и други теории. До тези убеждения човек може да стигне единствено като прекрачи границата на откритото. Само отдадените схващат смисъла на избрани линии в небето.

Развенчаването на тези тайни теории и дезинформация е значимо: разпространението им оказва помощ за разпространяването на послания на ненавист и боязън, които са нездравословни за обществото . Доказателство за това е, че ексцентрична и видимо „ почтена “ доктрина като теорията за рептилите (която допуска, че извънземна раса живее измежду нас като хора) в някои случаи е посочила, че прикрива антисемитски изявления.

Налице е и склонността на някои звезди да бъдат лековерни и да популяризират теории като кемтрейлс. Ето тайната публикация на Кайли Дженър от 2015 година в Twitter.

— Kylie Jenner (@KylieJenner)
Тези следи не са отровен артикул , само че съгласно Европейската комисия въздушният трафик е виновен за 13,9% от нездравословните за околната среда излъчвания на CO2 . Следователно за положителното на човечеството тези следи, които виждаме, би трябвало да изчезнат колкото е допустимо повече.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР