Везни В петък е най-добре да си останете у дома

...
Везни В петък е най-добре да си останете у дома
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 9 април

Везни
В петък е най-добре да си останете вкъщи и да се заемете с всички тези задания, които отдавна насам сте отлагали. Ако имате опция, вземете си почивен ден и си отделете най-малко няколко часа за отмора и релакс.

Скорпион
На този ден Скорпионите ще се усещат прекомерно изтощени от страсти и физически труд. Те ще копнеят за няколко часа отмора и време, в което да извърнат внимание на самите тях. Много е евентуално точно през днешния ден да получат дълго чакано предложение за работа. Възможни са парични загуби на този ден.
Стрелец
За представителите на тази зодия последният ден от работната седмица ще бъде спокоен и лишен от стрес и напрежение. Не е целесъобразно обаче да пътуват през уикенда. Не е добра концепция да харчат доста пари за покупката на непотребни движимости. Бъдете виновни към финансите си и действайте рационално.

Козирог
Днес се пробвайте да избягвате всевъзможни конфликтни обстановки с по-възрастни членове от фамилията. Погрижете се за здравето си и това на вашите родственици и близки хора. Отделете си няколко часа за отмора. Обърнете внимание на децата си и прекарайте време с тях. Работата няма да избяга.
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 9 април (Част 1) Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 9 април (Част 1)
Овен Представителите на зодията през днешния ден ще бъдат лишени от предпочитание да водят съществени диалози със своята половинка. През последните дни...
Водолей
Днес сте решили да свършите не дребна част от уговорките, които имате. Ще се опитате да отметнете всички тези задания, които са ви били сложени по-рано. Не бързайте прекомерно доста, тъй като това може да рефлектира на крайния резултат. Пригответе се за похвали на работното място.
Риби
Денят на Рибите ще бъде завладяващ и трогателен. Възможно е запознанство с човек, който ще им направи извънредно положително предложение за работа. През втората половина на деня се подгответе за сантиментална изненада и доста позитивни страсти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР