Везни Докато любовта е вашето любимо упойващо вещество, вие разбирате,

...
Везни Докато любовта е вашето любимо упойващо вещество, вие разбирате,
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ

Везни

Докато любовта е вашето обичано упойващо вещество, вие разбирате, че любовта сама по себе си не е задоволителна. Вие и вашият обичан можете да погледнете на разликите си като на опция да разширите вероятността си и да израствате като персони. Не забравяйте, че когато се откажете от предразсъдъците си, хората към вас ще създадат същото.

Скорпион

Трябва да се доверите на ориста. Ако нещата се получават безпроблемно, това е тъй като по този начин е трябвало да се случат. Ако се сблъсквате с трудности, това е по този начин, тъй като се пробвате да плувате против течението. През последните шест месеца сте се трансформирали фрапантно. Няма причина да се отнасяте с другия по същия метод. Позволете ви да опознаят новото вас и знайте, че те в действителност са доста по-състрадателни, в сравнение с си давате сметка.

Стрелец

Спазването на разпоредбите в никакъв случай не е било във ваш жанр, Стрелец. И въпреки всичко, ето ви, нарушаващи личните си правила, признавайки своята обич. Звездите вещаят възвишен съюз, който дава обещание да ви издигне и да ви разреши да разцъфнете в най-хубавата версия на себе си. Така че, следвайте вълненията на сърцето си и знайте, че ще бъдете подкрепени, с цел да създадете благословен живот дружно с половинката си.

Козирог

Козирог, хубостта и изяществото ви заобикалят във всеки миг, напомняйки ви, че душевните ви връзки са източник на същинско благосъстояние. Затова ги уважете по собствен метод и знайте, че силата на благодарността ще внесе повече естетика във вашето прекарване от всичко друго. На тези, които изпитват тъга от разлъка със сродната си душа, звездите припомнят, че това е единствено краткотрайна фаза. Няма потребност да се съмнявате в любовта, която изпитвате към обичания.

Водолей

На света има всевъзможни хора, Водолей. Има хора, които ни издигат с елементарното си наличие, а по-късно има хора, които задушават растежа ни с техните несъзнателни поведенчески модели. Но ние имаме избор. Винаги имаме избор. И с това имаме и силата да слагаме завършек на нещата, които ни вредят.

Риби

Риби, вие сте привлекли тази връзка в своя живот по някаква причина. Погледнете на това, което ви се случва сега, като опция да свършите работата и да се развиете. Ако от вас изискат повече пространство посред ви, това е добре. Не позволявайте на страха от самотата да се трансформира в причина да се примирявате с държание, което не е удобно за вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР