Ветеранът Христо Златински е сигурно ново попълнение на Ботев Враца.

...
Ветеранът Христо Златински е сигурно ново попълнение на Ботев Враца.
Коментари Харесай

Ботев Враца взе и Златински, скоро урежда и Божинов

Ветеранът Христо Златински е несъмнено ново попълнение на Ботев Враца. Това разгласи изпълнителният шеф на клуба Денислав Георгиев, който изрази убеденост и че звездата Валери Божинов ще изкара втори интервал на стадион "Христо Ботев ".

Нападателят към момента не е разтрогнал контракта си с Левски, само че се готви с врачани. Очаква се скоро да има развръзка и когато публично се раздели със "сините ", да парафира контракт с водения от втория му баша Сашо Ангелов отбор.

"Селекцията при нас продължава. Ангел Лясков и Христо Златински към този момент са сигурни, водим диалози за Венцислав Керчев, който макар че е на подготовка с Лудогорец, може би ще се завърне на нашия стадион ", съобщи Георгиев пред вестник "Меридиан Мач ".

"Колкото до Валери Божинов, той още е състезател на Левски, само че води подготовка с нас. Ако не се случи някое знамение, той ще играе с екипа на Ботев. Водим договаряния с още един халф и бранител, чиито имена към този момент не можем да съобщим ", добави шефът на врачани.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР