Ветеранът Хоакин блесна с великолепно попадение и поведе Бетис към

...
Ветеранът Хоакин блесна с великолепно попадение и поведе Бетис към
Коментари Харесай

В Испания: Шампионът на България предложи приятен футбол, който обърка Бетис

Ветеранът Хоакин блесна с превъзходно попадение и поведе Бетис към успеха с 3:2 против Лудогорец, пишат испанските медии след мача в Лига Европа нощес. 

„ Бетис бе ефикасен в офанзива и безреден в отбрана. Гол на 41-годишния Хоакин тласна Бетис към успеха, само че отборът трябваше да трепери до края, откакто Лудогорец пропусна да изравни в последната минута. В последна сметка Бетис завоюва и се утвърди като едноличен водач в групата с цялостен актив след първите два мача “, написа вестник Апелативен съд. 

„ Бетис не изигра най-хубавия си мач и трябваше да страда, само че удържа успеха и поведе в класирането. Лудогорец оказа по-голяма опозиция от предстоящото и в края можеше да измъкне точката “, разяснява вестник „ Марка “. 

Андалусийското издание „ Диарио де Севиля “ не пести суперлативи за представянето на Хоакин и признава класата на Лудогорец. „ Страхотен гол на капитана Хоакин даде прелестен привкус на успеха, която не пристигна по никакъв начин елементарно. Шампионът на България от последните години, формиран от играчи от целия свят, предложи прелестен футбол с трайно владеене на топката, което затрудни и обърка Бетис “, написа „ Диарио де Севиля “.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР