Вещи лица и реставратори продължават да са в офиса на

...
Вещи лица и реставратори продължават да са в офиса на
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия транспортират автомобили от гаражите на Нове Холдинг

Вещи лица и реставратори не престават да са в офиса на " Нове Холдинг " и разказват творбите на изкуството и артефактите от сбирката на Васил Божков.

Все още няма публична информация дали през днешния ден ще бъдат изнесени част от експонатите в сбирката.

Минути преди 16 ч първокласни коли от гаражите на компанията бяха превозени и натоварени за репатриране, като единият от тях беше охраняван от бус на жандармерията. Засега няма публична информация дали колите са конфискувани.

Очаква се през днешния ден Фонданция " Тракия ", която съхранява сбирката на предприемача Васил Божков, да излезе с публична декларация за протичащото се.
Кирил Христосков, изпълнителен шеф на Фондация " Тракия ": Нищо не разказват, апелирам ви, желая да си отида. Българска национална телевизия: Изнесоха ли нещо, знаете ли?- Не, не.БНТ: Колко време ще отнеме изнасянето на нещата съгласно вас?- Не мога да ви отговоря попитайте проверяващите органи.                МК: Няма разпоредби да се изнасят предмети от сбирката на Божков МК: Няма разпоредби да се изнасят предмети от сбирката на Божков
Категорично все още няма разпоредби да се изнасят предмети от сбирката на Васил Бойков, сподели в студиото на "Сутрешен блок " Александър Трайков...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР