Веселина Петракиева ще замени Гена Трайкова като главен редактор на

...
Веселина Петракиева ще замени Гена Трайкова като главен редактор на
Коментари Харесай

Гена Трайкова напусна БиТиВи, сменя я Веселина Петракиева


Веселина Петракиева ще размени Гена Трайкова като основен редактор на новините в БиТиВи.

Продуцентът на утринния блок " Тази заран " Искра Владимирова пък ще стане основен редактор на настоящите излъчвания. На този пост тя ще размени Валя Гиздарска, която е дълготраен кадър на малкия екран.

За напускането на Гена Трайкова стана известно в четвъртък, 21 януари. Смените в малкия екран не престават след встъпването на новия притежател - PPF на чешкия милиардер Петр Келнер - и назначението на водещия на утринния блок Антон Хекимян за шеф на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в Би Ти Ви на мястото на Венелин Петков, който беше освободен, припомня „ Дневник “.

" Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и безрезервност даже в обстановки с най-големи провокации. Убеден съм, че те са точните хора, които могат да поемат отговорност за новините и настоящите излъчвания, и дружно ще продължим задачата на Би Ти Ви да дава най-висококачествената и справедлива публицистика в страната. Благодарен съм на Гена Трайкова и Валя Гиздарска за забележителния им принос към достиженията на нюзрума на Би Ти Ви като осведомителния източник с най-високо доверие, както и за многото сполучливи планове, които реализирахме дружно като екип ", споделя Антон Хекимян, представен в прессъобщението на медията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР