Веселин Маринов, трубадурът на народа, без когото доскоро не минаваше

...
Веселин Маринов, трубадурът на народа, без когото доскоро не минаваше
Коментари Харесай

Веселин Маринов шокира: Любимият ми политик е Жан Виденов

Веселин Маринов, трубадурът на народа, без който до неотдавна не минаваше нито едно заседание на ГЕРБ, към този момент е разлюбил освен партията на Бойко Борисов, само че и всички десни политици. Това стана ясно от негово изявление пред Нова ТВ.

``
реклама

" Любимият ми политик е Жан Виденов “, призна той. 

Веско Маринов  коментира и изявлението на Бойко Борисов, който съобщи, че не желае повече да му пее на концертите на ГЕРБ.

„ Познавам малко премиера. Бил съм няколко пъти в неговата компания. Не се учудих. Той го сподели поради спора с Цветан Цветанов и моето другарство с него “, съобщи Маринов.

„ Ако мога да обясня на някой, който ме вижда за първи път в живота си, бих му споделил, че съм откровен и всичко, което върша в живота си, го върша с душата и сърцето си. Сантиментален човек съм и като всички музиканти съм доста сензитивен ”, добави той.

„ Уроците, грешките, измените и болката непрекъснато ни учат. Те ни трансформират непрекъснато, вършат ни по-разумни ”, сподели още той.

Маринов показа, че смяната в него през годините е, че е станал по-спокоен. „ Не съм толкоз прочувствен, научих се да изчаквам и да не вземам прочувствени решения ”, уточни още той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР