Веселин Маринов пази новата си любов зверски, защото много го

...
Веселин Маринов пази новата си любов зверски, защото много го
Коментари Харесай

Веселин Маринов крие новата си любов

Веселин Маринов пази новата си обич свиреп, тъй като доста го е боязън от магия. Колеги на любимеца на българската аудитория разкриха, че от няколко месеца той отново е вдлъбнат до уши, само че даже на околните си не споделял коя е пленителката на сърцето му.

"Веско от години си върви при една ясновидка от кв. "Надежда ", на която доста има вяра. Тя му споделила, че има черна магия за разлъка с сътрудниците в живота ", разкриха сътрудници на естрадния ас от музикалната компания "Пайнер ", написа вестник "Телеграф ".

Врачката посъветвала артиста да не обявява толкоз персоналния си живот, защото имал доста завистници. Ембаргото било в действие, до момента в който не се почисти магията със специфичните паранормални процедури, включващи молебствия и билки.

Изглежда звездата от Полски Тръмбеш е взел драговолно предизвестията, тъй като крие зорко новата си обич от непознати очи. Междувременно той снабдил "жената на живота си " с ключ в собствен първокласен апартамент в кв. "Кръстова вада ", само че двамата влизали постоянно поотделно поради боязън от папараци.

"Веско е доста сензитивен мъж. Противоестествено е за него да не даде израз на възприятията си за пред хората ", приказват към този момент и негови почитатели в интернет форумите. Маринов се обърнал за помощ към столичния пророк, откакто последните му връзки приключиха с провал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР