Веселин Личев е издигнат от ВМРО за пореден кметски мандат

...
Веселин Личев е издигнат от ВМРО за пореден кметски мандат
Коментари Харесай

ВМРО номинира Веселин Личев за пореден кметски мандат в Сопот

Веселин Личев е повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация за следващ кметски мандат в община Сопот. Това разгласи на конференция в града евродепутатът и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки.

На брифинга участваха също националният представител Александър Сиди, общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив Стефан Послийски и Нина Гьошева, ген. Димитър Шивиков, както и локалният ръководител на партията Никола Пингелов.

Кандидатът за кмет направи ретроспекция на свършеното от него и екипа му по време на предишния мандат и на работата на актуалното ръководство. През 2015 година оставихме в община Сопот 1,5 млн. лева, сегашната локална власт тегли ненужни заеми от 1,1 млн. лева, вкара вътре чистотата с 300 хиляди лева, натрупа големи отговорности към локални снабдители за към 600 хиляди лева. Има и 2 млн. лева санкция от Министерство на околната среда и водите. Тихомълком се разпродава имущество, Сопот е на тезгяха. Искаме смяна – бърза, безапелационна и внезапна. Искам бъдеще за красивата ни община и съм подготвен да ви го дам, сподели още Личев.

"Спираме се на човек, който е потвърдил себе си като управленец. Убедени сме, че Сопот ще се ръководи още веднъж качествено и свястно. Това е осмислен, а не пожарен избор ", разясни Джамбазки. Според него, в случай че влязат в борба с ГЕРБ за място на балотажа или претендентите им се изправят един против различен на втори тур, Вътрешна македонска революционна организация ще победи.

Кандидатът за кмет Веселин Личев благодари за поддръжката и приказва за екипа и платформата, която предлага, с цел да се извади Сопот от застоя и изолацията, в която се намира последните 4 години. "По традиция жителите на Сопот държат и ценят Вътрешна македонска революционна организация, тъй като имаме доста обща история, поради поддръжката на барикадите, преди възобновяване на общината и оказаната юридическа помощ при опитите за разпра със стачкуващите сопотненци ", разкри претендентът. Той показа програмата си като "реалистична, съответна, визионерска, уравновесена, с доста изобретателни хрумвания, амбициозна, динамична, новаторска и очертаваща пътя за развиването на всички браншове и сфери в развиването на община Сопот " По думите на Личев е належащо тя да бъде подкрепена от всички жители и партии.

Ангел Джамбазки показа още, че някогашният кмет на Сопот Веселин Личев е човек с опит и обсег. Той има качества, които ще върнат общината в естествения ѝ тип. Убеден съм, че на 27-и октомври ще се поздравим с победа, сподели евродепутатът.

Народният представител Александър Сиди съобщи, че на това съревнование Вътрешна македонска революционна организация излиза с едни гърди напред, тъй като с годините е потвърдила, че може да бъде постоянен фактор, който да поведе България към по-добро. "Вярвам, че господин Личев и неговият екип са тъкмо това, от което Сопот има потребност ", уточни депутатът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР