Версията „самоубийство“ за смъртта на 43-годишния бизнесмен в парк „Лаута“

...
Версията „самоубийство“ за смъртта на 43-годишния бизнесмен в парк „Лаута“
Коментари Харесай

МВР: Пловдивският бизнесмен може и да се е самоубил

Версията „ самоубийство “ за гибелта на 43-годишния предприемач в парк „ Лаута “ в Пловдив е изцяло допустима, без значение че оръжието към момента не е намерено.

Това съобщи шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града Атанас Илков. По-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че няма по какъв начин да хипотезата "самоубийство " да се изключи.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО В ПЛОВДИВ

Преди 2 дни предприемачът Данаил Божилов беше открит мъртъв в пловдивския парк с прострелна рана в гърдите.

"Това, че кучето на 43-годишния мъж е открито вързано на мястото е едно от доста неща, които ни дават учредения да считаме, че разновидността самоубийство е изцяло вероятен ", разяснява Илков.

Той обаче добави, че органите на реда работят по всички вероятни версии.

Божилов е бил притежател на фитнес и слънчеви студиа, а наред с това е търгувал с фитнес уреди. Родом е от Дупница. По думите на брат му, Данаил не е имал връзки с престъпния свят.

По-рано през днешния ден Маринов разяснява и различен поразителен случай на принуждение от последните дни - този на пребития в София нотариус Валентина Механджийска.

Механджийска отхвърля да спомага на органите на реда като им даде лист с осъществените от нея покупко-продажби, посочи Маринов.

Полицията няма право на достъп до този лист без нейното единодушие.

Извършителите на побоя против Механджийска и щерка й остават незнайни, а към този момент се знае единствено, че нападението против двете дами е било планувано, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов съобщи, че истината за случаите на показно наислие в страната ще излезе нескрито, макар че пострадалите не съдействали на следствията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР