Млад мъж и жена са загинали при тежка катастрофа в

...
Млад мъж и жена са загинали при тежка катастрофа в
Коментари Харесай

Жестока катастрофа в Пловдив: Загинали са млад мъж и жена, с опасност за живота са други двама, има и ранен пожарникар

Млад мъж и жена са починали при тежка злополука в Пловдив , а двама са с заплаха за живота , оповестиха от полицията.

Тежкият пътен случай е зародил към 03:30 часа през днешния ден на бул. „ Руски “ , наоколо до кръстовището с бул. „ 6-ти септември “ в Пловдив. Към мястото са били ориентирани екипи на „ Спешна помощ “, полицията и пожарната. По първична информация джип „ Рийндж Ровър “ , който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се е блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се e разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него , на 20 години . С заплаха за живота в болница са били откарани 22-годишни момче и момиче , пътували на задната седалка.

Междувременно „ Спешна здравна помощ “ се оказва и на съществено потърпевш чиновник на РДПБЗН-Пловдив , който при избавителната акция е ударен от клон на дърво.

Местопроизшествието е непокътнато, прави се оглед . До приключването му е спряно придвижването и в двете направления по бул. „ Руски “, в правата сред ул. „ Преслав “ и бул. „ 6-ти септември “.

По случая е формирано досъдебно произвеждане , проверяват се аргументите и събитията, довели до до тежкия случай.

Д-р Галя Кондева: Мисията, заложена в сестринството, не се е трансформирала

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР