Вероятно всеки човек с опит в междуконтиненталните полети би предпочел

...
Вероятно всеки човек с опит в междуконтиненталните полети би предпочел
Коментари Харесай

Новият най-дълъг самолетен полет в света идва през 2022 година

Вероятно всеки човек с опит в междуконтиненталните полети би предпочел те да бъдат директни, вместо да се прекачва един път или даже няколко пъти. Към днешна дата обаче даже да разполагате със забележително количество пари, няма по какъв начин да пътувате сред Австралия и Съединени американски щати или Европа без спирка.

Това обаче може скоро да се промени. От години австралийските авиолинии Qantas Airways се канят да създадат сходна гражданска война в промишлеността.

И това скоро може да се случи, откакто двата водача в производството на самолети Airbus и Boeing създават машини, които ще устоят на пътуването от 20 часа и 20 минути сред Лондон и Сидни, да вземем за пример.

На събитие през днешния ден основният изпълнителен шеф на компанията Алън Джойс прикани фирмите в бранша да подтикват търсенето на бъдещия Boeing 777X, който би трябвало да излезе през 2020 година, и на новият Airbus A350, основан за тъкмо такива полети, който би трябвало да бъде пуснат през идната, написа Bloomberg.

От Qantas се надяват да се снабдят с такива машини, с които да стартират първите пътувания без спиране сред Сидни и Лондон през 2022 година. Ако това се случи, изминаването на дистанцията сред двата града ще бъде понижено с четири часа. Пътуването до Ню Йорк пък ще бъде понижено с 3 часа.

" Ние ще разполагаме с модела A350-900 през идната година, който ще бъде за ултра дълги полети до 20 часа ", показват от Airbus в мейл. " Очакваме да работим дружно с Qantas, с цел да забележим по какъв начин можем да се оправим с нон-стоп пътешестване сред Сидни и Лондон ", допълват от европейския производител.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР