Вероятно все по-рядко посягате към дънките, но пък и не

...
Вероятно все по-рядко посягате към дънките, но пък и не
Коментари Харесай

17 страхотни панталона, с които да направите летния стайлинг по-впечатляващ

Вероятно все по-рядко посягате към дънките, само че пък и не всеки ден ви се носи пола или рокля, по тази причина пък има толкоз летни панталони, които могат да намерят място в дрешника ви. През пролетта обърнахме особено внимание на тези модели с висока талия, които елегантно могат да се носят както като част от костюм и с обувки на ток, по този начин и с бял тишърт и кецове. Е, сигурно можете да ги запазите и за идващите месеци, изключително в случай че са в по-ярки цветове като розово, зелено и даже оранжево.

 И четвъртата оставка е подадена. Несигурността остава 13 юни 2022 | И министърът на външните работи Теодора Генчовска подаде оставка в понеделник и по този начин всичките министри от...
Няма по какъв начин обаче да не се фокусираме върху панталоните с принтове (дори и когато са единствено в черно-бяло), които нормално са направени от доста леки и ефирни материи, които са за горещите дни. Хубавото при тях е, че някои могат да се носят както в офиса, по този начин и на плажа, а за какво не и за някое празненство под звездите. Ако се чудите с какво да ги комбинирате, то даже да имате обикновен топ в бяло или черно, това ще бъде задоволително. Но пък не пропускайте вид, в който има горна част (топ, риза или сако) в същия принт. Също ще се получи доста ефектно.

Доста настоящи този сезон са и панталоните от плетена дантела вид „ крошет “, които са извънредно ефектни за летен стайлинг и са доста подобаващи за ваканционните дни. Допълваме листата с летен карго панталон и изтънчен модел от сатен с фина дантела, който може да се обърка с пижама, само че в действителност се оказва, че може да стои доста изтънчено и отвън спалнята. В галерията ни ще откриете и няколко неустоими шопинг, в случай че към момента нямате някой от изброените панталони!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР