Вероятно вече имате планове за летните си ваканции и за

...
Вероятно вече имате планове за летните си ваканции и за
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 24 находки с банските, които ще носим това лято

Вероятно към този момент имате проекти за летните си ваканции и за къси уикенд бягства до брега на морето, по тази причина през днешния ден ви сервира една цветна и стилна селекция с бански костюми. Защото един нов чифт в никакъв случай не е непотребен, а този сезон има страхотни, на които не бихме устояли, даже и да нямаме потребност от тъкмо това сега.

Ще видите, че целият бански продължава да бъде настоящ и обожаваме тези типичен модели на отвесно райе и в разнообразни цветови комбинации. Но пък има и не по-малко впечатляващи разновидности с разнообразни изрязвания и прибавяне на украшения или връзки. При половинките разнообразието е извънредно огромно – и при формата на чашките, и при долната част, където има по-изрязани модели.
 Тате ще си купи кола, но различен път: рецесията в автомобилната промишленост 20 май 2022 | Автомобилната промишленост заема огромен дял от международната стопанска система макар проблемите със свръхкапацитета...

Но пък и високата талия резервира своята новост, като тя е доста подобаваща за по-пищни форми и в случай че желаете да прикриете корема си. По-спорните модели подхождат на по-спортен вид девойки, като те са най-вече в по-ярки и неонови. Но пък има и необикновено елегантни бански в по-неутрални тонове, които постоянно стоят извънредно изтънчено.

Колкото до цветовете, ярките сигурно преобладават, тъй че няма по какъв начин да не изберем нещо в зелено, розово, лилаво или. Но пък черното и бялото също остават като тренд и с тях знаем, че в никакъв случай няма да сбъркаме, изключително в случай че кройката на банския е по-ретро. Принтовете също са модерно, като измежду тях се открояват монограмите, както и флоралните и психеделичните десени. Какво още харесахме, вижте в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР