Вероятно следващите научни сведения ще бъдат съвсем в съзвучие с

...
Вероятно следващите научни сведения ще бъдат съвсем в съзвучие с
Коментари Харесай

Мирът в къщи след раждането на детето ~ Формулата на учените

Вероятно идващите научни сведения ще бъдат напълно в благозвучие с догатките на майките. И публично ще потвърдят, че след раждането на дете, фамилното благополучие е допустимо при отмерено разпредяне на отговорностите при развъждането му.
Учените се заеха да изследват тази сензитивна и взривоопасна фамилна обстановка, в която изпада съвсем всяка родителска двойка. „ Той " е унищожен от работа, потопен в мисли, раздразнителен. „ Тя " е изтощена от ежедневните грижи за детето, с които най-често се оправя сама. И двамата са уплашени и недоволни по своему.
На какво се крепи фамилната естетика, когато нервите са изопнати до дъно? Когато мъжът и дамата си разпределят поравно грижите и отговорностите при развъждането на детето, техните връзки и полов живот доста се усъвършенстват. До такова умозаключение стигат учените от Университета на щата Джорджия, Съединени американски щати.
Те организират проучване измежду 900 хетеросексуални двойки и заключават, че в случаите, когато дамите са напълно ангажирани с развъждането на детето или са натоварени с по-голяма част от отговорностите, фамилната двойка изживява рецесия, връзките се утежняват, а неудовлегвореността от половия живот нараства.
Когато развъждането на детето било поверено в по-голяма степен на бащата, неговата полова задоволеност мощно се понижавала. В същото време, удовлетвореността на женската им половинка внезапно нараствала.
Независимо, че в множеството случаи майките са натоварени с по-големите отговорности по развъждането на децата, учените са на мнение, че мъжете наложително би трябвало да вземат участие в този развой и да бъдат дейни в игрите, спортните занимания и пътешествията със своите наследници.

Източник ~ vokrugsveta.ru
Снимка ~ Eric Pearce - ericpearcephotography.com 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР