Вероятно помните господин Андреев – сладурът, който едва на 7

...
Вероятно помните господин Андреев – сладурът, който едва на 7
Коментари Харесай

Помните ли господин Андреев в „Шоуто на Слави“? Днес вече е пораснал и е чудесен млад мъж:

Вероятно помните господин Андреев – сладурът, който едвам на 7 години имаше лична графа в „ Шоуто на Слави “, в която по несравним метод всеки петък разказваше занимателни вицове.

Именно около Димитър Андреев, както е първото име на момчето, получи славата си и певицата Крисия, която стана негова партнььорка в рубриката „ Запознай се с дребните “.

Някогашното хлапе Андреев обаче към този момент е широкоплещест пораснал юноша. Наскоро той гостува в „ Шоуто на Слави “, където описа, че към този момент е приключил междинното си обучение и към този момент е студент първи курс. 

Господин Андреев е избрал дисциплината „ Счетоводство, финанси и цифрови приложения “, освен това на британски език.

Младежът очевидно е завършил дефинитивно с телевизионните изяви, тъй като в бъдеще младежът счита да наследи фамилния бизнес на майка си и татко си.

Зрителите на „ 7/8 тв “ пък бяха умилени от това какъв брой пораснал и приветлив е станал господин Андреев. Те заляха фейсбук страницата на медията с пожелания към него:

„ Прекрасно,умно пораснало момче! Да е доста здрав и сполучлив “ и „ Беше огромен сладур с вицовете, а в този момент пораснал млад мъж! “ са единствено част от мненията към Митко Андреев.

Пожелаваме му доста триумфи в бъдеще!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР