Вероятно няма човек, който да не е забелязал как прическата

...
Вероятно няма човек, който да не е забелязал как прическата
Коментари Харесай

Фризьорът на Амал Клуни издаде как оформя прическата й

Вероятно няма човек, който да не е забелязал по какъв начин прическата на Амал Клуни постоянно е безупречна и красива. Сега фризьорът й ни издаде по какъв начин реализира този резултат.

Род Ортега е фризьорът, който оформя прическата на Амал Клуни. Той е доста известен измежду звездите и в този момент можем да се поучим от неговите препоръки за вярно и красиво стилизиране на косата.

Той споделя, че обича да работи с Амал, само че постоянно, с цел да реализира небрежния тип на типичната й фризура, би трябвало много да се постарае. По начало косата й е доста летлива и начупена, което я прави сложна за оформяне, изключително в случай че времето на открито е влажно.

 Фризьорът на Амал Клуни издаде по какъв начин оформя прическата й

Най-добрият му асистент за хубав свършек е специфичен сешоар, който синтезира йони, с които обогатява въздуха, и това разрешава по-лесно заглаждане на косъма. Точният модел, който употребява е T3 – Cura LUXE. За благополучие, всеки йонен сешоар би съумял да даде сходен резултат, само че този е обичаният на Род.

След това обработва косата с разнообразни уреди съгласно визията, която желае да реализира. Едрите къдрици, с които най-често виждаме звездата, да вземем за пример, са резултат от дебела керамична маша. Моделът, към който протяга ръка най-често Род е още веднъж на същата марка – T3 Voluminous Curls Styling Iron.

Завършващите стъпки най-често са фиксиране с лак за коса от L’oreal и серум за заглаждане на косъма.

 Фризьорът на Амал Клуни издаде по какъв начин оформя прическата й

За леко извита в краищата коса от време на време фризьорът обича да употребява розова вода, с която да даде повече текстура на косъма.

Най-универсалният съвет, който би ни дал той, е да влагаме в добър сешоар и четка за коса. “Ако съумеете да създадете добра текстура и размер по време на сушенето, по-късно косата ще бъде лесна за оформяне, стига да внимавате да не употребявате прекалено много непотребни артикули за стилизиране ”, споделя Род.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР