Вероятно най-скъпата кампания, правена през последните години. Така източници на

...
Вероятно най-скъпата кампания, правена през последните години. Така източници на
Коментари Харесай

Дедо Еконтий опита да овладее местната власт: С кампанията на Рена пръсна 5 милиона… на вятъра

Вероятно най-скъпата акция, правена през последните години. Така източници на Narod.bg дефинираха напъна на някогашния транспортен министър Николай Събев, притежател на „ Еконт “, да пробута за кмет на Русе своята юристка Рена Стефанова.
Според груби сметки опитът на Дедо Еконтий да овладее локалната власт в гонене на свои бизнес ползи му коства най-малко 5 милиона лв..
Парите са изхарчени са организирането на прояви в скъпо струващи зали, отпечатването на десетки хиляди флаери, тениски и всевъзможни рекламни материали с лика на адвокатката, наемането на билбордове, заплащането на малките екрани, радиа и осведомителни уеб сайтове, които да канят някогашната депутатка за комфортни изявленията, наемането на огромен екип, основаването на неуместни събития като танцуването на валсове на кея на река Дунав и, несъмнено, раздаването на солидни финансови тласъци на гласоподаватели, които да пуснат „ вярната “ бюлетина и така нататък и тъй наречените
Целият напор и потрошени милиони, обаче, се оказват напразно, тъй като поддръжката за Рена Стефанова е към 8%, т.е., претендентът на ПП-ДБ, в действителност на Дедо Еконтий, няма безусловно никакъв късмет да е идващият кмет на един от най-красивите български градове – Русе.
За похлупак принудително спусната кандидатура безусловно разцепи гласоподавателите на ръководещата коалиция „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “, което изигра неприятна смешка на кукловодите, разясниха източниците.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР