Вероятно имате поне една от онези метални купи, в които

...
Вероятно имате поне една от онези метални купи, в които
Коментари Харесай

12 неща, които най-често си купуваме от IKEA

Вероятно имате най-малко една от тези железни купи, в които забъркваме какво ли не в кухнята, или от стъклените бутилки или гарафи за вода, които постоянно участват на кухненската маса. Да, обичаме да отскачаме до IKEA и за дребни, и за огромни неща, които да създадат дома ни по-свеж и най-много по комфортен. И макар че постоянно хвърляме по едно око на лимитираните сбирки, като че ли най-после постоянно залагаме на положителните остарели класики. А кои са те ни демонстрират от Architectural Digest.

Като същински фенове на книгите и на това те да заемат особено място, сигурно сме желали да имаме някоя от библиотеките Billy , в която обичаните ни издания сигурно ще се усещат уютно. Квадратните етажерки Kallax също са извънредно функционални и по един или различен метод стават част от вкъщи ни. Най-често в самите отвори се слагат кутии за предпазване, което ги прави още по-цветни и по-удобни за потребление.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Мар 28, 2018 в 4:24 PDT

Несъмнено в доста домове може да бъде забелязан столът Poäng , който тази година отбелязва 40-ия си рожден ден и е основан от дизайнера Нобору Накамура. Миксът сред японската и скандинавската хармония го прави елементарно адаптивен за всеки интериор и също така се предлага в разнообразни разновидности и цветове.

Сред мебелите за спалня най-популярно е леглото Malm , което е съвършено за почитателите на скандинавския минимализъм поради изчистените форми и неутралните цветове като бяло и черно, в които се предлага. Това разрешава да добавите цвят посредством някой от по-ярките спални комплекти.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Апр 7, 2020 в 6:04 PDT

Бялата овча кожа , която постоянно виждаме на съвършено аранжираните интериорни оферти в каталога на IKEA, е от тези елементи, който можем да използваме по разнообразни способи. Най-често я слагаме на пода като килим, само че интериорният дизайнер Дона Монди предлага да я преметнем на някой от столовете за хранене, с цел да им придадем изцяло ново и по-луксозно чувство.

Малките квадратни маси , които са освен бюджетни, само че и многофункционални, няма по какъв начин да не са в тази селекция. Освен в черно или в бяло, от време на време шведската марка ги предлага и в ярки цветове. Кръглата маса с доста изчистени линии Docksta също е измежду желаните от клиентите, като тя е изключително подобаваща за по-малки трапезарии.

При диваните изборът постоянно пада върху солидният модел Ektorp , който нормално е в бяло и на него залагат традиционалистите, до момента в който в по-артистичните домове бихме видели по-компактния Klippan , на който можем да сменяме калъфите с по-ярки цветове и по този начин елементарно освежава интериора.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Май 22, 2019 в 2:10 PDT

Допълваме листата с класическия стокхолмски килим, който се предлага в разнообразни разновидности и размери, както и рамките Ribba , които са подобаващи за картини, илюстрации или фотоси, и са детайлът, от който всяка стена има потребност, с цел да наподобява приключена.

Разбира се, приключваме с класическата огромна синя торба за извършване на покупки , която освен събира вкупом по-малките неща, които купуваме от IKEA, само че и по-късно неведнъж използваме за преместване на други неща. Признание за нейната известност е чантата, която преди време от Balenciaga пуснаха, и то тъкмо в наследник цвят, само че и за много по-голяма сума от тази, която даваме за оригинала.

 
27 хрумвания за декориране на дребна тераса

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР