Вероятно и вие като мен сте се чудели дали случайно

...
Вероятно и вие като мен сте се чудели дали случайно
Коментари Харесай

„Карта на съкровищата“, или как да постигаме лесно и ефективно желанията си

Вероятно и вие като мен сте се чудели дали инцидентно не съществува някакъв метод, способ или пък техника за дейно и елементарно реализиране на желанията ни; няма ли някаква самобитна лампа на Аладин и джин, който с едно тракване на пръстите да ги извършва. Е, всичко се промени, когато един ден инцидентно или не напълно попаднах на метода „ Карта на съкровищата “, употребен от Опра Уинфри за осъществяване на желанията. Прочетох всичко належащо и взех решение да опитвам и да си изработя такава карта за едно мое остаряло предпочитание, което към момента не бях осъществила – пътешестване, което не знаех нито по кое време и по какъв начин ще осъществя, нито пък бях планувала средства за реализирането му.Позабавлявах се с изработването на картата и истината е, че забравих за нейното битие. Докато единствено след към месец се сетих ненадейно. Оказа се, че проверявайки си пощата, попаднах на доста преференциална оферта до въпросната дестинация, за която бях направила „ Карта на съкровищата “. Докато обмислях по какъв начин бих могла да отпътува и от кое място да взема пари, звънна телефонът ми. Обаждаше се една другарка, която искаше да се забележим и да ми върне сумата, която й бях заела и за която бях не запомнила, защото имахме друга спогодба. Така се оказах с преференциалното предложение за пътешестване, сумата, която ми бе нужна и едно осъществено предпочитание с помощта на „ Картата на съкровищата “. Оттогава „ Картата “ се оказа ефикасен и работещ способ за мен при формулирането и надлежно осъществяването на желанията ми във всевъзможен житейски проект.

Изработването на сходна „ Карта на съкровищата “ е изключително мощна техника, като в това време е и един доста занимателен метод да си изясните какво тъкмо желаете в дадената житейска област, за която създавате картата. Тя в действителност съставлява мислена картина на мечтаната от вас действителност. Освен това е извънредно скъпа, тъй като е форма на изключително ясна и отчетлива визия, която може да притегли и концентрира върху себе си сила за осъществяването на вашата цел. По принцип тази техника ще ви покаже идеалната обстановка, в която вашата цел изцяло ще се осъществя. Може да се направи самобитен паралел сред „ картата “ и проекта за градеж на една постройка.

Ако желаете да научите повече какво съставлява метода, по какъв начин работи и за какво е толкоз ефикасен, както и по какъв начин да си извършите своя персонална „ Карта на съкровищата “, можете да посетите, както и.

Анна Крантова

Анна Крантова е съветник по личностно развиване. Вълнува се от развиването на човешкия капацитет, както и от разнообразни духовни и източни практики, които биха могли да се приложат в актуалните условия на живот. Основната й цел е повече хора да осъществят своя желан живот. Вярва, че всеки самичък твори своята действителност и живот и по тази причина основава серия от семинари “Креативни техники и способи за осъществяване на капацитета ”. Първото събитие към този момент е реалност и е на тематика “Карта на съкровищата – креативен способ за осъществяване на желанията ”. Анна има висши образования по PR и по обществена връзка, както и приключени курсове по коучинг към Coach Training School, а сега следва логика на психиката. Създава и списва блога, отдаден на личностно и духовно развиване.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР