Вероятно и вие имате от онези дрехи, които сте носили

...
Вероятно и вие имате от онези дрехи, които сте носили
Коментари Харесай

5 стайлинг идеи с мини тренда, който прави своето елегантно завръщане

Вероятно и вие имате от тези облекла, които сте носили преди години и по-късно сте оставили да отлежават с тайната предумисъл, че някой ден отново ще им пристигна времето. Е, в случай че в миналото сте носили тъкмо подобен елек, който сме си присвоили през годините от мъжкия костюм, то можем да ви кажем, че той се завръща измежду мини трендовете за есента. Това обаче не пречи да стартираме да го носим още в този момент, както ни демонстрираха и девойките в.

Въпреки че този вид елек се опита да направи своето завръщане още предходната година, то бихме споделили, че плетеният модел изцяло го измести. Но не, не бързайте да се разделяте и с него, тъй като и той ще откри своето място в стайлинга ни през идващите. Просто одобряваме, че това ще бъде сезонът на елеците.
               

Още до момента в който е топло, можем да носим елекът единствено върху сутиена си, като топ, като може да се комбинира с панталон в същия цвят или пък може да е в различен за контрастност. 

Може да се носи разкопчан върху бял топ или тишърт (моделите на Кръгче от са съвършени за случая), като за по-небрежен тоалет, може да се съчетае с дънки. В най-елегантния му вид го включваме към костюм, даже и блейзърът да е в различен цвят, с цел да не се слива изцяло с него. Това е една добра концепция за по-елегантно завръщане в офиса в септемврийските дни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР