Вероника Стефанова виси нон-стоп в клиники за красота! Вероника Стефанова, носителка

...
Вероника Стефанова виси нон-стоп в клиники за красота!
Вероника Стефанова, носителка
Коментари Харесай

Мания: Миската Вероника Стефанова все повече не прилича на реален човек!

Вероника Стефанова виси нон-стоп в клиники за хубост!
Вероника Стефанова, носителка на няколко корони за Мис и изявен наш модел, от ден на ден не наподобява на действителен човек, а прилича анимиран воин или извънземно създание. Тя съществено е почнала да се вманиачава във визията си, която става все по-откровено изкуствена. При това освен с общителното подпомагане на фотошопа.
 Вероника Стефанова
Така изглеждаше Вероника преди

Очевидно е, че Вероника постоянно кисне в чакалните на известните столични клиники за хубост, а и може да си го разреши, тъй като е жена на затлъстял баровец. Тя роди две деца на мъжа си, само че по този начин и не го е посочила обществено нито един път. Говори се, че повода за това е фактът, че нейничкият е от ъндърграунд средите. Други пък считат, че го крие, с цел да не й го завлечен златотърсачките.

Каквато и да е повода, видно е, че Стефанова е удовлетворена от охолния си живот. И, евентуално, с цел да не го изгуби, се скъсва да се прави и преправя – евентуално по модел на благоверния. Стигнала е обаче до такава степен, че вместо скули, на бузите й се мъдрят неща във формата на яйца, а типът й е все по-стряскаш.

Така наподобява през днешния ден

Да вземем да вземем за пример това, че от ботокс и филъри Стефанова не може една гримаса да направи като хората, а страстите са това, което ни дава чара и харизмата. Ако продължи в същия дух, след някоя и друга годинка ще наподобява на комикс воин, разискват я в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР