Вероника Кудерметова затрудни сериозно Каролине Вожняцки, но датчанката се наложи

...
Вероника Кудерметова затрудни сериозно Каролине Вожняцки, но датчанката се наложи
Коментари Харесай

Сладко отмъщение за Вожняцки, 15-годишната Гауф също е в третия кръг

Вероника Кудерметова затрудни съществено Каролине Вожняцки, само че датчанката се наложи със 7:6(5), 6:3 в мача посред им от втория кръг на “Уимбълдън” и си отмъсти за шокиращата загуба на “Ролан Гарос”, когато завоюва първия сет с 6:0, само че по-късно позволи поврат.

14-ата в главната скица Вожняцки беше пределно стимулирана да вземе реванш против младата рускиня, която избави три точки за пробив в самото начало и стигна до тайбрек. В него солидната игра на Вожняцки от дъното на корта й оказа помощ да завоюва, а по-късно за нея стана по-лесно. Датчанката не даде на съперничката си нито една опция за пробив. Самата тя проби в третия гейм и до края нямаше проблеми. В идващия кръг тя ще срещне китайката Шуай Жан.

Сензацията Коко Гауф също се класира за третия кръг. 15-годишната американка, която на старта шокира ветеранката Винъс Уилямс, се оправи и с Маргарита Рибарикова от Словакия. Гауф показва убеденост във значимите моменти и завоюва с 6:3, 6:3.

Напред продължава и Полина Херцог. Словенката изненадващо победи Мадисън Кийс с 6:2, 6:4. Даниел Колинс пък отстрани Анастасия Севастова в три сета - 4:6, 6:4, 6:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР