Верислав Туджаров, водещият на най-известния Надкаст обяви днес, че от

...
Верислав Туджаров, водещият на най-известния Надкаст обяви днес, че от
Коментари Харесай

Юридически скандал в „Ергенът”: Алек и Маги погазиха правилата в шоуто (Следва да изгонят бизнесмена и любимата му след като си призна, че е влюбен)

Верислав Туджаров, водещият на най-известния „ Надкаст ” разгласи през днешния ден, че от „ Ергенът ” са си разрешили самоволно да погазят разпоредбите в шоуто.Бившият сървайвър от „ Игри на волята ” и участник в шоуто за оцеляване в „ Сървайвър ” сподели през днешния ден, че след снощния епизод разпоредбите в сантименталното предаване несъмнено са нарушени.

Става дума, че откакто Теа открадна срещата на Маги с Алек, поради извоюваната от нея бяла роза Алек погази  условията на предаването  и отиде на среща с обичаната си още същата вечер. Което се трансформира в най-романтичния миг в шоуто, само че за неволя не бе разрешено.

А това си е официално и на практика тъпчене на разпоредбите, твърди Туджаров. Който изясни, че откакто Алек към този момент е направил своя избор е задължен да го разгласи и да излезе от шоуто с обичаната си и двойката да бъде сменена с други участници.

„ Да си взема Маги на разположение, ергенът направи своя избор. Какво да гледаме подобен мач, който се оказа авансово свирен. Призна й, че е влюбен в нея, какво  да  гледаме повече, а Магдалена нямаше право да се среща с него! ”, разяснява Туджаров, който авансово сподели, че се срещнал с разпоредбите в шоуто и в този момент би трябвало да сменят основния воин с различен, който да продължи напред.

Източник: Vihrogon.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР