Веригата супермаркети Lidl възнамерява да овладее нов пазарен сегмент. Тя

...
Веригата супермаркети Lidl възнамерява да овладее нов пазарен сегмент. Тя
Коментари Харесай

Lidl ще предлага и елмобили на клиентите си

Веригата супермаркети Lidl има намерение да овладее нов пазарен сегмент. Тя ще предлага електрически транспортни средства под марката Elaris. Първо ще бъде препоръчана градска кола, наречена Finn. Задвижваният от акумулатори стилен градски автомобил е създаден взаимно с китайската компания Jiangsu Jintan Changdanghu, която ще го създава.

Визуално новостта е сходна на Smart. Дължината на електрическия автомобил е 2870 мм с междуосие 1770 мм. Височина и широчина - надлежно 1560 и 1570 мм. Въпреки компактния си размер, новостта наподобява доста хармонично. Салонът на Elaris Finn е предопределен за двама души. Капацитетът на багажника е 229 литра.

Оборудването на модела включва мултимедийна система със сензорен екран, климатик и круз надзор. Автомобилът се задвижва от един електрически мотор с мощ 47,6 к.с., захранван от 32 кВтч батерия. Батерията може да бъде изцяло заредена в границите на един час, като се употребява общоприетата CCS система в пункт за бързо зареждане.С едно зареждане може да измине до 300 км. Максималната скорост е 115 км/ч. Elaris Finn в Европа ще се предлага единствено на лизинг за 222 евро на месец. Но в Китай електрическият автомобил ще се появи в свободна продажба на цена от 23 900 евро.

Lidl ще предлага новата електрическа кола от 27 юни 2022 година! Тя е артикул на немската компания Elaris, основана в Грюнщат покрай Манхайм, която си е сложила за цел електрическите й коли да бъдат създадени и създадени в Китай. Освен Finn са планувани и други модели като SUV-а Beo, дребната кола Pio и ван Caro.

Продажбите и обслужването ще се правят посредством клоновете на Euromaster. Абонамент за Elaris Finn е за една година с включени 10 000 км. Каталожната цена на съперника на Smart е 20 330 евро; минус 6000 евро екологичен бонус 14 330 евро. Like2Drive ще доставя модела от септември на месечна цена от 269 евро като абонамент. Всеки, който поръча двувратата през приложението на Lidl, икономисва 47 евро на месец и заплаща единствено 222 евро на месец. Така общото икономисване е 564 евро.

Оборудван с климатик, круиз надзор, система за свободни ръце, LED фарове, DAB+ радио и навигационна система, Elaris Finn предлага повече от задоволителен комфорт за всекидневно шофиране. Само към 17 сантиметра по-дълъг от Smart EQ fortwo (от 21 940 евро), Elaris Finn се цели тъкмо в тази разлика. Дори преди Smart и Dacia Spring (от 22 550 евро), китайският двуместен автомобил би трябвало да бъде най-евтината елкола на немския пазар. Предложението на Lidl е до 10 юли. Но защото има единствено 100 автомобила в цялата страна за договорката с отстъпка, акцията би трябвало да бъде разпродадена преди този момент.

Ето по какъв начин работи абонаментът - поръчката е допустима единствено през приложението Lidl Plus. Потребителят получава код за отстъпка посредством бутона „ Предимства за сътрудник “ и по-късно се препраща към началната страница на Like2Drive. Elaris Finn в действителност коства 269 евро на месец там. След въвеждане на кода месечната цена се понижава с 47 евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР