Веригата на световната власт е устроена тайнствено и загадъчно. Но

...
Веригата на световната власт е устроена тайнствено и загадъчно. Но
Коментари Харесай

Тайното световно правителство целенасочено работи за унищожаване на човечеството!

Веригата на международната власт е устроена тайнствено и загадъчно. Но в нея се наблюдава ясна подчиненост. Известно е, че всички страни и техните водачи са единствено марионетки, изпълняващи непознати заповеди
Тези, които фактически имат същинската власт, постоянно са в сянка и ръководят скрито, пишат тайни уеб сайтове. Но и те се подчиняват на непознати заповеди. Невъзможно е властта да се споделя с необятен кръг лица – тя е прекомерно скъпа стока, с цел да се пилее.
Тайното международно държавно управление в действителност се състои единствено от няколко души, които ръководят другите процеси в актуалния свят. Тази организация се стреми към световната власт не от през днешния ден или от през вчерашния ден, а от епохи. И задачата й е точно поробването на целия свят и установяването на следена скрита тирания.
Изпробват се разнообразни модели, които от време на време довеждат даже до международни войни
Последният модел се оказва най-успешен. В началото на нашия век членовете на тайното международно държавно управление концентрират напъните си върху това международната паяжина да влезе във всеки дом. Срещу минимални суми потребителите заменят свободата си за комфортния и прелестен интернет. При това изцяло непринудено.
И в действителност, в случай че измененията не са революционни, а се вършат последователно, на никого няма да му хрумне да се възмущава и съпротивлява. Първо се появиха скенерите за пръстови отпечатъци на смарт телефоните. Милиарди консуматори с наслада отдадоха биометричните си данни на транснационални корпорации. Те, от своя страна – на държавните управления, а те пък – на тайното международно ръководство. Всичко, което се случва в нашия свят, е тясно взаимосвързано.
Съвременните осведомителни хрумвания усърдно се управляват и се появяват на пазара едвам когато почвата към този момент е готова за тях. Така след скенерите за пръстови отпечатъци се появиха и камерите, способни за десетки елементи от секундата да основават триизмерни проекции на лицата и да сканират окото. В Китай управляващите са стигнали още по-далеч. Създава се система за гражданска отговорност. Тестовете потвърждават успеваемостта й.Но зад красивите думи за сигурност се крие горчивата истина
Системата за гражданска отговорност – това са милиарди камери, сензори и микрофони, ситуирани безусловно на всички места. Това е централизирана база данни, в която се съдържат персоналните каузи на всички жители на Китай, водени още от раждането им. Системата прави оценка постъпките на хората и образува рейтинг, на основата на който те са поощрявани или наказвани.
Вече се приказва за основаването на сходна система на територията на Япония, Съединени американски щати, Русия. Правителствата разискват опцията за създаване на тестови селища за изпробване с новата система за гражданска отговорност, която се трансформира и в закон, и в съд. Моралните категории ще действат в компютърна система, която ще се ръководи не от корпорациите и държавните управления, а от няколко души в сянка.
Реалността е такава, че истината е още по-страшна. В Китай е в експериментален интервал система, която след това ще се приложи по целия свят. Тайното международно държавно управление, разполагащо с всички биометрични, банкови, маркетингови и други данни за нас, ще започва във всяка страна аналогична система за наблюдаване, официално тя ще обезпечава публичната сигурност. Но в реалност ще трансформира цялото човечество в послушни плебеи.
Това ще сложи началото на нова ера на непринудено иго. А международното държавно управление ще получи цялостен надзор над нашия свят, като ще може да осъществя всевъзможни проекти и хрумвания. Така за напредъка и сигурността, за мира и спокойствието, за богатствата и комфорта, хората ще би трябвало да заплатят с най-ценното, което имат, а точно – със свободата си…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР