Венцеслав Чобанов/39 г./-Бомбето, който беше уличен в държане и производство

...
Венцеслав Чобанов/39 г./-Бомбето, който беше уличен в държане и производство
Коментари Харесай

Наркопласьор с оранжерия влиза в затвора

Венцеслав Чобанов/39 г./-Бомбето, който беше махленски в държане и произвеждане на марихуана, влиза в пандиза за 2 години и 4 месеца при първичен общ режим. Ще заплати и санкция 5000 лева

Венцеслав е признал виновност и сключил съглашение с окръжната прокуратура в Шумен, а в петък магистратите от областен съд утвърдиха наказването. То не предстои на обжалване, прецизират от Апелативна прокуратура-Варна.

Бомбето освен държал суха наркотрева, а и произвеждал за разпространяване в селскостопанска сграда край град Нови пазар. Наркооранжерия му работила от 20 декември 2016 до 21 септември 2017 година, когато действието е разкрито от полицията. Тогава униформени иззеха подготвена за консумация марихуана и 77 саксии с растения, за които били обезпечени отлични условия за виреене. Иззетото изсъхнало количество марихуана от наркооранжерията му е 3,70 кг. на стойност над 22 000 лева, оповестяват от Апелативна прокуратура.

С утвърденото съглашение от наказания се лишават в интерес на страната голям брой материални доказателства за заличаване – апарати, сушилни, пръскачки, вентилатори.

Както „Труд“ писа, Бомбето е осъждан, при ареста оказал опозиция, а след това опитал да се показа за нищо неподозиращ хазаин на постройката.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР