Венецуелските власти са задържали шестима заподозрени за диверсия в най-голямата

...
Венецуелските власти са задържали шестима заподозрени за диверсия в най-голямата
Коментари Харесай

Венецуела задържа заподозрени за диверсия в най-голямата ВЕЦ

Венецуелските управляващи са задържали шестима обвинени за измама в най-голямата водноелектрическа централа в страната - Водноелектрическа централа "Симон Боливар " (известна и като "Гури "), заяви ТАСС.

Аварията аргументи прекъсване на електричеството в Каракас и другите огромни градове на Венецуела на 25 март, откакто на 7 март друга огромна повреда остави страната без ток в продължение на седмица. Вчера президентът Николас Мадуро съобщи, че последните повреди в електроснабдяването са провокирани от две терористични офанзиви, проведени от "привържениците на насилието, които са трансформирали разпространяването на суматоха измежду популацията в инструмент да реализират дестабилизация и да задоволят жаждата си за власт по опровержителен на правовата страна метод ".

Министърът на информацията Хорхе Родригес заяви в Туитър, че ремонтните екипи сполучливо и бързо възвръщат електроснабдяването във Венецуела след пожара във Водноелектрическа централа "Гури ". Той непосредствено упрекна за повредата последователите на опозицията.

Вицепрезидентът Делси Родригес обаче разгласи, че и през днешния ден в страната ще бъде неработен и неучебен ден поради проблемите с електрозахранването. Американското държавно управление счита, че съветският боен контингент, който дойде във Венецуела през уикенда, се състои от специфични елементи и включва "персонал по киберсигурността ", е споделил поискал анонимност американски представител пред Ройтерс. На 23 март в Каракас дойдоха два съветски самолета с 99 военни и 35 тона техника.

Членове на венецуелския парламент, който е под контрола на опозицията, имат желание да изискат съветските военни да изоставен страната, сподели пред Народното събрание депутатът Сирит Елиезер, представен от ТАСС. Вчера членове на така наречен "колективос " (въоръжени проправителствени групи) замеряха с камъни и бомбички автомобила на водача на опозицията Хуан Гуайдо, до момента в който напускаше Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР