Венета Райкова изгони мъжа си и вече е свободна жена!

...
Венета Райкова изгони мъжа си и вече е свободна жена!
Коментари Харесай

Разбра се защо Венета Райкова изгонила мъжа си навръх именния му ден, а Тишо ѝ поискал прошка

Венета Райкова изгони мъжа си и към този момент е свободна жена! Водещата на „ Папараци” сама разгласи, че се развежда с бащата на сина си – Тихомир Георгиев. По думите й, с него остават другари и ще продължат да поддържат връзка най-нормално в името на детето си, твърди Таблоид.

Любопитното е, че признанието пристигна на 4 януари – именния ден на Тихомир. Така вместо подарък, тв звездата му сервира молба за бракоразвод.

През последните три-четири години двамата са положили много старания да скрепят брака си, само че без резултат. Горе-долу от толкоз време хубавицата и ресторантьорът действително живеели като съквартиранти в името на сина им Патрик. В последна сметка журналистката предпочела да постави точка на тъгите и да продължи напред сама. Според вътрешна информация документите за анулиране на брака им ще бъдат импортирани в съда напълно скоро. Двамата от дни не живеят дружно.

„ Официалната разлъка беше въпрос на време, те от дълго време не са семейство и в действителност би трябвало всеки да поеме по своя път, вместо официално да стоят дружно в името на видимо благополучие”, разясниха близки до русокоската от Попово. И заявяват, че в действителност нито тя, нито Тишо си имат любовници. Бившият към този момент брачен партньор на Венета в последно време бил много раздразнителен, защото бил натоварен с задължения.

Райкова била разочарована от него, защото не усетила поддръжката му в най-трудните месеци за нея – когато я съдеше Юксел Кадриев и стоеше без работа. Улисан в своите задания, мъжът й не бил задоволително съпричастен към нея. „ Прости ми, Венета! Явно не бях добър брачен партньор за теб”, споделил на изпроводяк Тишо.

Това е вторият случай, при който Венета афишира, че двамата с мъжа й са в бракоразвод. Първият път хубавицата подаде документи за анулиране на брачния съюз две години откакто се разписаха в гражданското през 2005 година Периодично се появява информация, че Венета и Тихомир са разграничени, само че доказателства за раздяла по този начин и не се появиха.

През 2007 година Тихомир подал молба за бракоразвод. Драмата се разигра, откакто участваха в нов сезон на „ Биг Брадър”, където продуцентите намекнаха грозно, че Венета е имала връзка с Тодор Славков. Покрай раздора Венета се изнесла от общото им жилище и заживяла в незавършен апартамент, който купила преди време. В жилището нямало ток, по тази причина майстори й поставили краткотраен кабел, с който незаконно получавала електричество. Малко по-късно двойката затоплила връзките си, бракоразводната молба отпътувала в кофата за отпадък и даже си създали бебе. През февруари 2009 година се роди синът им Патрик и сем. Георгиеви заживя щастливо до 2014 година, когато надвиснали първите облаци над фамилната идилия, които донесоха и бурята, турила завършек на брака им. Приятели на фамилията се надяват, че и този път те ще се съберат.

Проверка откри, че Тишо към този момент няма нищо общо с ресторант „ Тадж Махал”. От известно време столичанинът се подвизава като шеф на казината „ Фламинго”. Венета пък изпрати една от най-успешните си години – тя стана водеща на „ Папараци” по Би Ти Ви, а четирите й романа оглавиха класациите по продажби.а

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР